Wij verhelpen uw verstopping met de meest moderne ontstoppingsapparatuur. Met behulp van onze  Rioned (warm water) hogedruk zijn wij in staat uw riolering snel en goed te reinigen.

Indien u problemen heeft met een verstopte of slecht doorstromende riolering neem dan contact met ons op, dan kunnen wij u met onze moderne apparatuur snel van dienst zijn.

Bij het opsporen van een verstopping kunnen wij een camera inspectie uitvoeren.

Rioolontstopping,

Toiletverstopping,

Keukenafvoer verstopping,

Doucheafvoer verstopping.

Problemen met afvoer/riolering:

Gebruik het riool alleen waarvoor het is bedoeld. Heel simpel: wat uit het menselijk lichaam komt, droog toiletpapier en wat door de zeefje in de spoelbak kan, mag in het riool. Veel andere stoffen zijn schadelijk voor riolering en rioolwaterzuivering.  Als meerdere rioolaansluitingen niet werken, is het probleem waarschijnlijk groter. Zeker als geen enkele aansluiting meer werkt.  Of als het water dat u op de eerste verdieping wegspoelt op de begane grond weer uit een putje of toilet komt. Waarschijnlijk is dan het riool onder uw huis of in uw tuin verstopt. Ook kan het probleem bij het openbare riool liggen.  Om de oorzaak te vinden moet het ontstoppingsstuk worden opgegraven. Dat ligt rondom de perceelsgrens, net op uw grond of op de grond van de gemeente. Hierin is goed te zien waar een eventuele verstopping zit. Staat het vol water, dan zit het probleem in het openbare riool. Is het droog, dan zit er waarschijnlijk een verstopping in of rond uw huis. Heeft u een verstopping, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Camera inspectie:

Om te kunnen vaststellen waar het probleem in uw  riolering zich bevind kunnen wij een camera inspectie uitvoeren, en exact  de locatie van het probleem vaststellen.

Wilt u meer informatie, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op!

Kortom: wij ontstoppen alle afvoer en rioolleidingen!