Om uw lichtkoepels van uw bedrijfspand/loods grondig te reinigen en te onderhouden bent u bij Cleaning Service Versteegh aan het goede adres!

Wij zijn expert in het onderhouden en reinigen van bedrijfsterreinen waaronder damwand reiniging, gevelreiniging, tuinonderhoud en lichtkoepels reinigen.

Goed en deskundig onderhoud is bij lichtkoepels reinigen van groot belang. Daarbij zorgt u door regelmatig uw lichtkoepels te reinigen voor een stuk kostenbeheersing. U bespaart immers op de kosten van stroom omdat er meer licht binnen komt.

Cleaning Service Versteegh heeft niet alleen aandacht voor lichtkoepels reinigen, maar reinigt tevens uw houten, kunststof of aluminium kozijnen. Tevens aan lampen, spiegels en vitrines wordt tijdens het reinigen aandacht besteed.

Het aangezicht van uw (bedrijf)pand aan de buitenzijde bepaalt immers voor een groot deel de uitstraling van uw onderneming. Door onder meer de lichtkoepels te reinigen door de vakkundige medewerkers van Cleaning Service Versteegh blijft de goede en frisse uitstraling van uw onderneming behouden.

        Dakkoepel reiniging, loods/opslagruimte