Behalve een echte ‘ruimtewinnaar’, is een dakkapel helaas vaak ook een echte ‘vuilvanger’.

Met name aan de zijkant van de dakkapel waar de zon kort of helemaal niet op staat, is vaak sprake van mos en algenaanslag.

Ook de rest van de dakkapel wordt onder invloed van normale weersinvloeden op den duur echter vies, wat niet alleen de levensduur maar ook het aangezicht zeker niet ten goede komt.

Vaak is het erg lastig of zelfs te gevaarlijk om zelf het dak op te gaan om de dakkapel schoon te maken, Cleaning Service Versteegh neemt het dan ook graag van u over!

Bij het reinigen van uw dakkapel voert Cleaning Service Versteeghde volgende schoonmaakwerkzaamheden uit:

    • Het verwijderen van stof, zand en andere materialen die een schurend effect zouden kunnen hebben,
    • Het verwijderen van losliggend vuil op het dakoppervlak,
    • Het reinigen van de gehele buitenzijde van de dakkapel met een reinigingsmiddel dat tevens na het reinigen vuilafstotend en milieuvriendelijk is,
    • Het wassen van de buitenbeglazing van de dakkapel,
    • Vanzelfsprekend wordt er geen hogedrukspuit gebruikt bij het reinigen, om zo schade te voorkomen. Het afstellen en smeren van draairamen / hang- en sluitwerk, het reinigen van de raamsponningen aan de binnenzijde en het reinigen en eventueel smeren van ventilatieroosters is niet inbegrepen bij een onderhoudsbeurt van de dakkapel. Voor een optimaal resultaat en een lange levensduur raadt Cleaning Service Versteegh u aan om uw dakkapel minimaal eens per jaar of eens per twee jaar te laten schoonmaken, afhankelijk van het type dakkapel en de positie van de dakkapel op uw dak.

 

Dakkapel reiniging voor reiniging      Dakkapel reiniging na reiniging