Een schoon (bedrijf)pand ziet er verzorgd uit!

Schone ramen zorgen voor een representatief beeld van de buitenkant, maar ook de binnenkant van uw (bedrijf)pand. Van binnenuit zorgt dit tevens goed voor daglicht, een niet onbelangrijk aspect van een goed werkklimaat!

Een regelmatige wasbeurt van uw ramen is dan ook zonder meer een must!

Cleaning Service Versteegh biedt haar service als volgt aan:

  • Streeploze glasbewassing door gebruik van professionele glazenwasserszeep die tevens vuilafstotend is en een beschermlaag achterlaat. (milieu vriendelijk)
  • Kozijnen en vensterbanken worden ook afgenomen, dit voor het behoud van uw verflaag.
  • Voordeur/toegangsdeur wordt ook compleet afgenomen, dit voor het behoud van uw verflaag.

Glazenwassen is een vak apart en onze glazenwassers weten dan ook goed om te gaan met gevaarlijke situaties maar ook met het voorzichtig handelen tijdens hun werkzaamheden. (ladders plaatsen tegen raam of vensterbank zonder daarbij beschadigingen te maken).

Tevens zijn onze glazenwassers VCA gecertificeerd.

Bij Cleaning Service Versteegh wordt er gewerkt met een ladder of telewash systeem. Glazenwassen met een ladder mag tegenwoordig nog tot 5 meter hoogte daarboven moet worden gebruik gemaakt van een steiger, hoogwerker of telescoopsteel/telewash systeem (tuckerpool systeem).

Cleaning Service Versteegh zorgt ervoor dat uw pand er weer glanzend en dus representatief uit ziet of het nu gaat om uw woning, bedrijfspand, flatgebouw of trappenhal.

Cleaning Service Versteegh informeert haar klanten een avond voordat zij komen zemen middels een sms/of telefoontje dit ter informatie maar ook zodat de klant de poort niet op slot doet zodat wij makkelijk achterom kunnen komen. De poort zullen wij altijd bij vertrek weer optisch sluiten.